vrh
Iz medija SRCE ISUSOVO Primili 23 nova člana koji su završili zahtjevnu formaciju, 70 članova obnovilo obećanja

SRCE ISUSOVO Primili 23 nova člana koji su završili zahtjevnu formaciju, 70 članova obnovilo obećanja

Davanje obećanja članova Molitvene zajednice Srce Isusovo odvijalo se u subotu, 19. rujna, u dvorištu potresom razrušene bazilike Srca Isusova u Zagrebu.

Misu je služio provincijal Hrvatske pokrajine Družbe Isusove pater Dalibor Renić uz koncelebraciju braće isusovaca iz Palmotićeve, a svečanost je glazbom uljepšao Akademski zbor bazilike Srca Isusova u Zagrebu Palma.

Molitvena zajednica inače ima veliki broj pridruženih članova i prijatelja

Te je večeri molitvena zajednica primila 23 nova člana, koji su završili zahtjevnu formaciju u trajanju od godinu dana, a 70 je članova obnovilo svoja već dana obećanja.

Molitvena zajednica inače ima veliki broj pridruženih članova i prijatelja koji ne mogu svakodnevno aktivno služiti, ali budući da su u vrlo bliskom odnosu sa zajednicom, običaj je da prisustvuju ovako velikom i važnom događaju. Ove godine to se nije moglo ostvariti zbog pandemije, pa je nedostajalo veliko slavlje na kakvo su naviknuti.

Uskoro će se otvoriti i mogućnost prijava za buduće nove članove i njihov ulazak u formaciju

Unatoč tomu što zajednica ne može normalno funkcionirati, ova mladost trenutno predvodi važne projekte: Ujedinjeni u postu i molitvi, vrlo posjećene (on-line) krunice preko Facebooka te koncerte koji se organiziraju sukladno epidemiološkim mjerama.

Uskoro će se otvoriti i mogućnost prijava za buduće nove članove i njihov ulazak u formaciju, pa će svi zainteresirani koji žive na području Zagreba moći poslati svoju prijavu.

Izvor: hkm.hr

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
a

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.