vrh
Uvjeti poslovanja i politike privatnosti

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Kontakt podaci

Naziv udruge: Molitvena zajednica Srce Isusovo
Sjedište:  Draškovićeva ulica 49,10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 91183147172
Kontakt: srceisusovo1@gmail.com

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene u našoj web trgovini. Isporučitelj robe ponuđene na ovim stranicama je udruga Molitvena zajednica Srce Isusovo.
Kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, naruči i plati te time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu.
Korištenjem internetskih stranica i web trgovine www.srceisusovo.hr prihvaćate sve dolje navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli.
Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja molimo Vas ne služite se ovim internetskim stranicama niti njezinom web trgovinom.
Uvjeti poslovanja Internet trgovine sastavljeni su u skladu sa Zakon o zaštiti potrošača (narodne Novine 41/2014, 110/15, 14/19), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske ponude.

Zaključno s kupnjom, vrijedi cijena na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe.

Molitvena zajednica Srce Isusovo zadržava pravo izmjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te pokretanje sniženje cijena i posebne akcije.

Za narudžbe zaprimljene od kupaca koji žive izvan EU, mogući su dodatni troškovi carine i poreza, koju plaća kupac.
Molitvena zajednica Srce Isusovo zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

MZSI nije u sustavu PDVa, temeljem clanka 90. Zakona o PDV-u.

DOSTAVA

Naručeni proizvodi bit će otpremljeni unutar 7 radnih dana, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana, u slučaju odabira opcije plaćanja pouzećem ili kreditnom karticom. Nalozi koji za opciju plaćanja imaju plaćanje po predračunu, bit će poslani unutar 7 dana od primitka sredstava na bankovnom računu. Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvode u roku od 30 dana (zbog kašnjenja u procesu proizvodnje ili nedostatku proizvoda na zalihama), nudimo mogućnost dogovora o produljenom roku isporuke. Ukoliko se proizvodi ne isporuče unutar produljenog roka, kupac ima pravo na povrat novaca i poništenje narudžbe.

Dostava se ostvaruje putem društva General Logistics Systems Croatia d.o.o. sa sjedištem u Varaždinska 116, 10 360 Popovec (“GLS“= koja je naš ugovorni partner. U iznimnim slučajevima, pošiljka može biti dostavljena putem Hrvatske pošte. Molitvena zajednica Srce Isusovo zadržava pravo promijeniti ugovornog partnera za vršenje dostava bez prethodne najave. Vrijeme dostave ovisi o partneru koji vrši dostavu. U rokove isporuke i dostave ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani, vrijeme kašnjenja zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja, vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu. Eventualne troškove carine i ostale novonastale troškove snosi Kupac. U cijenu dostave uključeno je pakiranje.

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje, odnosno za područje Republike Hrvatske, dostava je 27 kn, a za narudžbe iz zemalja Europske unije cijena dostave je 7 EUR za pakete do 2kg težine, odnosno 10 EUR za pakete iznad 2kg težine

 

NAČIN PLAĆANJA

Internet trgovina Molitvene Zajednice Srce Isusovo ima sljedeće mogućnosti plaćanja:

 • pouzećem-plaćanje prilikom preuzimanja robe,
 • po predračunu-uplata na žiro račun Molitvene Zajednice Srce Isuovo.,
 • općom uplatnicom (internet bankarstvom)
 • kreditnom i debitnom karticom.

 

UVJETI I ROKOVI UPLATE

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (Narodne Novine 41/2014, 110/15, 14/19.),), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Nakon Vaše kupnje, bit će Vam dostavljena potvrda o kupnji. Ako Vam na mail nije dostavljena potvrda, naplata neće biti provedena i biti ćete obaviješteni o razlogu nenaplate, npr. kupnja nekog proizvoda nije moguća u određenom trenutku.

Kupnja proizvoda vrši se popunjavanjem elektronskog formulara, a smatra se izvršenom kada završi cijeli postupak uplate.

Transakcija će se obavljati preko CorvusPay-a[1].

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje narudžba proizvoda.

Ukoliko nakon uplate ne dobijete obavijest da je kupnja potvrđena, nakon završenog procesa uplate preporučamo da provjerite da li vam je poruka u Junk/Spam folderu ili vam je pun mailbox.

[1] Corvus Pay d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Buzinski prilaz 10, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem (MBS) 081162658, OIB 67770246314, pruža usluge plaćanja karticama i s IBAN-a na IBAN u web trgovinama. Prva je hrvatska FinTech tvrtka licencirana kod HNB-a za uslugu iniciranja plaćanja unutar PSD2 okvira Europske unije

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Općenito

Molitvena zajednica Srce Isusovo poštuje vaše pravo na privatnost i nastoji osigurati najviši stupanj zaštite vaših osobnih podataka. Zato smo se prilikom prilikom svojih usluga putem ove web-stranice obvezali na postupanje u skladu sa zakonima i propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka, posebno u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Zakonom o elektroničkim komunikacija (Narodne novine 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) te Općom uredbom EU-a o zaštiti podataka[1]. Svrha ovog Pravilnika o zaštiti osobnih podataka jest da vas upoznamo s tim u koje će se svrhe vaši osobni podaci prikupljati i kako će se upotrebljavati te kakva su vaša prava u vezi s podacima koje čuvamo o vama i kako ih možete ostvariti.

 

Kakve podatke skupljamo?

Molitvena zajednica Srce Isusovo za potrebe poslovanja skuplja sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresu i mjesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na web mjestu Molitvene Zajednice Srce Isusovo. Prikupljeni podaci neće se dostavljati trećim osobama bez vaše privole.

Svi osobni podaci koje nam dostavljate bit će tretirani kao povjerljivi i bit će upotrijebljeni samo u svrhe u koje su dostavljeni. Ako nastane potreba za daljnjom obradom vaših podataka u drugu svrhu, prethodno ćemo vas kontaktirati i zatražiti vašu privolu.

Prilikom svakog posjeta web-stranice Molitvene zajednice Srce Isusovo na web-poslužitelju se automatski sprema dnevnička datoteka web-poslužitelja (npr. IP adresa – broj kojim se identificira pojedino računalo odnosno drugi uređaj na internetu; inačica pretraživača, vrijeme posjeta i slično). Te podatke Molitvena zajednica Srce Isusovo obrađuje u svrhu vođenja statistike posjeta na naše web-stranice.

Molitvena zajednica Srce Isusovo tako prikupljene podatke ne obrađuje posebno i ne povezuje ih s drugim podacima.

Molitvena zajednica Srce Isusovo se obvezuje da će prikupljeni osobni podaci koje ćete dostaviti putem web-stranice biti upotrijebljeni u skladu s ovim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka, da vaše osobne podatke neće prodavati, posuđivati ili na bilo koji drugi način prosljeđivati trećim osobama, osim u slučajevima određenima zakonom.

U okviru zakonskih nadležnosti vaši osobni podaci otkrivaju se sljedećim korisnicima podataka:

 • pružateljima usluga uništavanja spisa i nosača podataka;
 • pružateljima usluga informacijske tehnologije u okviru servisiranja i održavanja softvera;
 • administratoru i skrbniku web-stranice.

Svi djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Korisnički podaci ni u kom slučaju ne daju se neovlaštenim osobama.

Za sigurnost osobnih podataka također je odgovoran i sam korisnik na način da osigurava sigurnost svoje e-mail adrese, korisničkog imena i lozinke te propisnu programsku (antivirusnu) zaštitu vlastitog računala.

 

Voditelj obrade

Voditelj obrade vaših osobnih podataka je Ricarda Hržica. Ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka kojoj se možete obratiti u slučaju pitanja u vezi s obradom vaših osobnih podataka. Naša ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka (predstavnik) je: Ricarda Hržica. Za sve teme i sadržaje koje će ovlaštena osoba (predstavnik) obrađivati vrijedi stroga povjerljivost.

 

Razdoblje pohrane

Jamčimo vam da ćemo vaše podatke čuvati samo onoliko vremena koliko je potrebno da se ispuni svrha zbog koje su pojedini podaci prikupljeni i dalje upotrijebljeni, i to:

– dnevničke datoteke web-poslužitelja čuvaju se 3 (tri) mjeseca;

– podaci o upitima čuvaju se najviše do kraja godine koja slijedi nakon posljednjeg upita;

– svi podaci u vezi s poslovnom suradnjom i sklapanjem ugovora čuvaju se još 5 (pet) godina nakon završetka suradnje na temelju sklopljenog ugovora;

– vaši podaci za kontakt u svrhu direktne prodaje obrađuju se do opoziva.

Ako za određene podatke koji se obrađuju za realizaciju ugovora postoji drugačiji zakonski rok pohrane (npr. računovodstveni ili porezni podaci), rok čuvanja iznosi 6 odnosno 10 godina. Tijekom tog razdoblja obrada podataka je ograničena.


Način i namjena obrade osobnih podataka

Molitvena zajednica Srce Isusovo se obvezuje da će čuvati osobne podatke koje nam dostavite putem naše web-stranice. Molitvena zajednica Srce Isusovo će učiniti sve da osobne podatke zaštiti od bilo kakvih kršenja i zlouporaba.

Na web-stranici Molitvene zajednice Srce Isusovo možete se prijaviti i za primanje obavijesti i informacija o našim uslugama i djelatnostima. U tu svrhu vas društvo putem e-pošte ili telefonom može obavještavati o novostima iz svoje ponude usluga ili o mogućim akcijama. Predviđeno je da vas o novostima obavještavamo [jedanput mjesečno].

Ti podaci obrađuju se na temelju vaše suglasnosti, a pritom suglasnost za primanje reklamnih poruka možete opozvati u bilo kojem trenutku. Dodatne informacije o vašim pravima u vezi s direktnom prodajom dostupni su u točki [„Vaša prava“].

Naši računalni sustavi zaštićeni su tehničkim i organizacijskim mjerama kojima se sprječavaju nenamjerno ili nezakonito uništenje, gubitak, promjena te neovlašteno otkrivanje ili pristupanje vašim osobnim podacima. Vašim osobnim podacima mogu pristupati samo ovlaštene osobe, prilikom prijenosa i obrade podataka upotrebljavaju se samo zaštićene i sigurne veze.

Nakon prestanka potrebe za vođenjem podataka, tj. nakon ispunjenja svrhe u koju su podaci prikupljeni, oni se odmah nepovratno i trajno brišu.

Budući da na web-stranici Molitvene zajednice Srce Isusovo postoje određene poveznice na druge web-stranice, koje nisu ni u kakvoj vezi s Molitvenom zajednicom Srce Isusovo, ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na tim web-stranicama.

 

Izmjene

Korištenjem web mjesta Molitvene Zajednice Srce Isusovo korisnik se slaže s trenutno važećim pravilima i općim uvjetima, objavljenima na tom mrežnom mjestu. Na tom mjestu korisnik može redovito pratiti eventualne promjene općih uvjeta.

Molitvena zajednica Srce Isusovo pridržava pravo da Pravilnik o zaštiti osobnih podataka po potrebi povremeno prilagodi stvarnim okolnostima i zakonodavstvu iz područja zaštite osobnih podataka. Stoga vas molimo da prije svakog slanja osobnih podataka provjerite aktualnu inačicu da biste bili upoznati s eventualnim izmjenama i dopunama.

 

Vaša prava

Molitvena zajednica Srce Isusovo osigurava ostvarenje svih vaših prava koja vam pripadaju u vezi s obradom vaših osobnih podataka.

Odjava od primanja novosti:
Ako više ne želite primati novosti e-poštom, možete se odjaviti aktiviranjem poveznice za automatsko odjavljivanje u trenutačnim elektroničkim novostima ili nam poslati e-poruku sadržaja „ODJAVA“ na e-adresu: mzsi.webshop@gmail.com.

Osoba na koju se odnose osobni podaci u svakom trenutku može zatražiti da mu Molitvena zajednica Srce Isusovo:

 • potvrdi obrađuju li se podaci u vezi s njim/njom,
 • omogući pristup osobnim podacima (tj. uvid i njihovo prepisivanje ili kopiranje
 • da informacije u vezi s obradom tih podataka (npr. o svrsi obrade, vrsti osobnih podataka, korisnicima kojima su bili ili će im biti dostavljeni osobni podaci, predviđenom razdoblju čuvanja, tehničkim i organizacijskim mjerama za čuvanje podataka i dr.),
 • omogući ispravak netočnih osobnih podataka u vezi s njim i omogući dopunjavanje nepotpunih osobnih podataka,
 • omogući brisanje osobnih podataka (tzv. pravo na zaborav),
 • omogući ograničenje obrade,
 • omogući prigovor obradi ako se obrada podataka temelji na zakonitom interesu upravitelja, uključujući stvaranje profila,
 • omogući prenosivost podataka i dostavi podatke u opće prihvaćenom i strojno čitljivom obliku ili ih neposredno dostavi drugom upravljaču,
 • omogući povlačenje privole, kada se osobni podaci obrađuju na temelju privole, pri čemu povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade podataka koja se provodila do povlačenja
 • da dodatne informacije o njegovu/njezinu pravu na prigovor nadležnom nadzornom tijelu.

Molitvena zajednica Srce Isusovo će osobi na njezin zahtjev, u skladu s važećim zakonodavstvom dati i druge informacije u vezi s njezinim osobnim podacima koje obrađuje.

Molitvena zajednica Srce Isusovo se obvezuje da će na zahtjev osobe na koju se odnose osobni podaci odgovoriti bez nepotrebne odgode, a najkasnije u zakonski propisanim rokovima.

 

Kontakt

Na pitanja o povjerljivosti vaših podataka, načinu prikupljanja i obrade podataka ili na vaše zahtjeve za ostvarivanjem prava u vezi s vašim podacima, odgovorit će vam odgovorna osoba u Molitvenoj zajednici Srce Isusovo i/ili ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka:

Osoba za kontakt: Alan Hržica
E-adresa: srceisusovo1@gmail.com

[1] UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)

Izjava o kolačićima (Cookie policy)

 

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Posjetitelji moraju na posebno naznačenom mjestu izričito potvrditi da dozvoljavaju internetskoj stranici da spremi njihov „cookie“ u suprotnom ćete.moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

 

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Popis svih kolačića koja ova web stranica koristi:

WooCommerce

Funkcionalni

Upotreba

Koristimo WooCommerce za upravljanje web trgovinom.

Dijeljenje podataka

Ovi podaci se ne dijele s trećim stranama.

Funkcionalni

Naziv
wc_cart_hash_*
Rok trajanja
sesija
Funkcija
Pohranjuje artikle u košarici za kupovinu
Naziv
wc_fragments_*
Rok trajanja
trajno
Funkcija

Automattic

Statistika

Upotreba

Koristimo Automattic za izrada web stranice.

Dijeljenje podataka

Za više informacija pročitajte Automattic Izjavu o privatnosti.

Statistika

Naziv
tk_ai
Rok trajanja
sesija
Funkcija
Pohranjuje jedinstveni korisnički ID

WordPress

Funkcionalni

Upotreba

Koristimo WordPress za izrada web stranice.

Dijeljenje podataka

Ovi podaci se ne dijele s trećim stranama.

Funkcionalni

Naziv
wordpress_logged_in_*
Rok trajanja
sesija
Funkcija
Zadržava korisnike prijavljenima

Facebook

Marketing/Praćenje

Upotreba

Dijeljenje podataka

Ovi podaci se ne dijele s trećim stranama.

Marketing/Praćenje

Naziv
actppresence
Rok trajanja
1 godina
Funkcija
Upravlja učestalošću prikazivanja oglasa

Razno

Svrha u tijeku istrage

Upotreba

Dijeljenje podataka

Dijeljenje podataka čeka istragu

Svrha u tijeku istrage

Naziv
PH_HPXY_CHECK
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
timezone
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
cpsession
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
cmplz_toggle_data_id_4
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_toggle_data_id_0
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplzFormValues
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_toggle_data_id_1
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplzDashboardDefaultsSet
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_layout
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_toggle_data_id_2
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_toggle_data_id_3
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
complianz_policy_id
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
complianz_consent_status
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_marketing
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
woocommerce_items_in_cart
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
woocommerce_cart_hash
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
wp_woocommerce_session_c0df53117ade327b75ab48402b770143
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
wc_cart_created
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
rank-math-option-sitemap-index
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
rank-math-option-titles-index
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
rank-math-option-general-index
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
rank-math-option-search-index
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
vchideactivationmsg_vc11
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
cmplz_consenttype
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_policy_id
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_statistics
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_preferences
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_functional
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_banner-status
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
cmplz_consented_services
Rok trajanja
365 dana
Funkcija
Naziv
dpp-notice
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_card
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_stacked
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
explat-experiment--woocommerce_payments_settings_banner_2022_06
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
storeApiNonce
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_stacked_v3
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_card_v3
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
WP_DATA_USER_1
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
wpEmojiSettingsSupports
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
b9abvznc
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
usuos2i6
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
h32v91v2
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
uqgoha1u
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
9dh5o7i3
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
mu7z9vva
Rok trajanja
Funkcija
Naziv
wp_lang
Rok trajanja
Funkcija

 

Pristanak

 

Pravne obavijesti

Internet trgovina Molitvene zajednice Srce Isusovo, kao i svi podaci na stranici, uključujući slike proizvoda, grafičke i video elemente, zaštićeni su te ih nije dozvoljeno reproducirati ili koristiti bez prethodno pisanog dopuštenja.

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
a

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.